Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen REKISTERISELOSTE

 

Rekisterinpitäjä

Hiuskeskus Milla Marika

Y-tunnus: 1960064-7

Pitkänsillankatu 15

67100 Kokkola

Phorest kassajärjestelmässä

 

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Milla Marika Forsell-Tast puhelin 0445944521

 

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Tietoja käytetään asiakasviestintään ja palveluidemme käyttökokemuksen parantamiseen, tavoitteena kohdentaa viestimme niin, että saat juuri itsellesi sopivaa viestintää.

Tallennamme mahdollisesti myös tietoihisi edellisten käyntien historiaa, eli mitä hiuksillesi on tehty, helpottaaksemme seuraavan kerran käyntiäsi.

 

Rekisterin tietosisältö

Keräämme ja käsittelemme verkkosivuston kautta tai muulla tavoin luovuttamiasi tietoja, esimerkkeinä etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi. Lisäksi keräämme tekniset tiedot sekä rekisteröidyn selaimelle lähetetyt evästeet ja niihin liittyvät tiedot.

 

Rekisterin tietolähteet

Nimi- ja muiden yhteystietojen kerääminen perustuu vapaaehtoisuuteen.

 

Tietojen luovuus

Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Olemme sitoutuneet henkilötietojesi varjelemiseen ja suojelemiseen ja ylläpitämään riittäviä teknisiä ja organisatorisia välineitä, joilla estetään väärin perustein tai vahingossa tapahtuva henkilötietojen luovutus, käyttö, niihin pääsy, niiden häviäminen, muuttaminen tai vahingoittuminen.

Hiuskeskus Milla Marika voi olla velvollinen luovuttamaan henkilötietosi, mikäli sovellettava laki tai asetus tai oikeus- tai hallintoviranomaisen pyyntö tätä edellyttää.

 

Rekisterin suojaus ja henkilötietojen säilytysaika

Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta. Rekisteri on talletettu salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuun tietokantaan, johon on pääsy Hiuskeskuksen valtuuttamilla henkilöillä. Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen siinä tarkoituksessa, johon tiedot on kerätty, sovellettavan lain tarjoamissa rajoissa ja lakien ja asetusten vaatimusten mukaisesti.

 

Omien henkilötietojen tarkastelu

Sinulla on oikeus, milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Lisäksi sinulla on oikeus sovellettavan lain mukaan tarkastella, korjata ja poistaa omia tietojasi tai kieltäytyä tietojesi käsittelystä perustelluista syistä tai vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Voimme pyytää sinua tarkentamaan pyyntöäsi ja varmentamaan henkilöllisyytesi ennen pyynnön käsittelemistä. Voimme kieltäytyä pyyntösi toteuttamisesta sovellettavassa laissa säädetyllä perusteella. Vastaamme pyyntöihin 1 kuukauden sisällä pyynnön esittämisestä, ellei ole erityisiä syitä pidentää vastaamisaikaa. Yhteys: Milla Marika hiuskeskus1@gmail.com 0445944521

 

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelujamme ja siksi pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä tällä sivulla.